Parada de Sant Jordi

L’Ateneu Llibertari “Mohandas Gandhi” fa el primer acte públic en societat !

El passat 23 d’abril, vam sortir al carrer i vam fer una parada de llibres llibertaris nous (138 títols) i roses al Passeig del Veïnat de Salt. No sortíem per celebrar el sant patró de Catalunya, l’Aragó o Anglaterra, si nó varem sortir per aquest dia de festa del llibre, on l’ajuntament facilita l’existència de nombroses parades populars per oferir un dia de cultura escrita al carrer. Vam poder oferir una petita representació de la literatura llibertària nrmalment tan escassa en les llibreries capitalistes i biblioteques públiques. En la secció de Biblioteca d’aquest blog podreu veure alguns dels títols que tenim a la venda al local l’Ateneu i que varem treure per Sant Jordi.

Un bon dia per fer conèixer presentar l’existència de l’Ateneu i els seus serveis, tot i que ens reservem el dia de l’inauguració “oficial” i festiva.
La jornada va començar amb una mica de pluja, i no va acabar de sortir el Sol en tot el dia. Sort de la carpa que ens va deixar una persona sòcia, sino s’hauríen mullat tots els llibres! Vam arribar a les 10 del matí  i en vàrem marxar a les 9 del vespre. Un entrepà i un tall d’empanada gallega casolana i molt bona, ofert generosament per unes persones del PP de Salt. L’àmbient va estar amanit de música marroquina en directe, i l’habitual música enllaunada del servei municipal. Tot i que no varem vendre gaire, l’associació haurà crescut en dos persones sòcies més, i hem rebut el suport de la majoria de les persones que es varen parar a conversar amb nosaltres.

Aquesta entrada ha esta publicada en 0. General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari