GRUPS D’ESTUDI

Els grups d’estudi neixen com a reacció a la demanda de l’Ajuntament de Salt per que sol·licitèssim una llicència com a centre docent per les activitats solidàries de classes de suport a nanos, i classes d’alfabetització per a persones adultes.

Com que no som un centre docent, i volem ser el màxim de fidels possibles als valors llibertaris que defensem i intentem posar en pràctica, hem reanomenat aquesta activitat com a grups d’estudi, i concretament a aquest tipus d’estudi, grups de suport a l’estudi i l’aprenentatge.

Per a poder formar part d’aquest grups d’estudi cal ser soci/a, i fer un donatiu econòmic de 2€ l’hora per l’Ateneu per l’ús de l’espai (o en casos excepcionals, un donatiu de temps). Ningú cobra, és un grup d’ajuda mutua, voluntari i solidari entre socis i sòcies. Fer-se soci/a es totalment gratuït.

Actualment existeixen dos tipus de grups d’estudi:

  • Grups de suport a l’estudi escolar
  • Grups de suport a l’estudi de la llengua castellana

GRUPS DE SUPORT A L’ESTUDI escolar

Aquests grups es reuneixen per ajudar a fer les tasques de l’escola o de l’institut; deures, estudiar, fer treballs,… així com oferir un espai d’estudi i concentració. És dut a terme de forma voluntària i altruista per persones adultes sòcies de l’entitat per a altres socis/es de l’entitat, en aquest cas menors d’edat.

Actualment hi ha un grup qe es troba els divendres a la tarda.

Els socis/es que vulguin formar part d’un grup d’estudi cal que es posin en contacte amb els responsables dels grups d’estudi, ja sigui per afegir-se a un grup existent, com per crear-ne un de nou. Passa’t per l’Ateneu els dissabtes o dijous per la tarda i pregunta.

GRUPS DE SUPORT A L’ESTUDI de la llengua castellana

Aquests grups es reuneixen per apendre i millorar el coneixement de la llengua castellana, en la seva forma oral, escrita, i/o llegida. És dut a terme de forma voluntària i altruista per persones adultes sòcies de l’entitat per a altres socis/es de l’entitat, la majoria persones d’origen estranger.

Actualment hi ha tres grups d’estudi de llengua castellana; un el divendres, una latre el dissabte, i una altre el diumenge.

Els socis/es que vulguin formar part d’un grup d’estudi cal que es posin en contacte amb els responsables dels grups d’estudi, ja sigui per afegir-se a un grup existent, com per crear-ne un de nou. Passa’t per l’Ateneu els dissabtes o dijous per la tarda i pregunta.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s